Incidence d’un apport en graines de lin chez la brebis et l’agneau sur les performances et le profil en acides gras de la viande d’agneaux élevés en bergerie ou au pâturage

Type de document
journalArticle
Langue source
Français
Titre français
Incidence d’un apport en graines de lin chez la brebis et l’agneau sur les performances et le profil en acides gras de la viande d’agneaux élevés en bergerie ou au pâturage
Titre anglais
Impact of a supply of flax seeds in ewes and lambs on the performance and fatty acid profile of the meat of lambs reared in sheepfolds or on pasture
Auteur(s)
  • RONDIA P
  • DELMOTTE Ch
  • DEHARENG F
  • MAENE D
  • TOUSSAINT J-F
  • BARTIAUX-THILL N
Editeur(s)
Autre(s)
Id
T8HZPIPF
Version
3368
Date ajout
7 janvier 2021 14:14
Date modification
20 avril 2021 09:33
Résumé français
Two experiments were carried out in sheepfold and pasture systems in order to study the effect of an extruded linseed supply in ewes and lambs diets on animal performances and meat fatty acids pattern of lambs. Factors taken into account for the interpretation of the results are lamb’s diet, ewe’s diet and sex.
Résumé anglais
Two experiments were carried out in sheepfold and pasture systems in order to study the effect of an extruded linseed supply in ewes and lambs diets on animal performances and meat fatty acids pattern of lambs. Factors taken into account for the interpretation of the results are lamb’s diet, ewe’s diet and sex.
Note
None
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  • lin
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  • viande
  • élevage
WEB tags
Pages
4
Date caractères
2003
Date publication
1 janvier 2003